Selecteer een pagina

In de media

 

 

Waar we trots op zijn

Radio10
kpn
Plus
René van Beeten en Frans Bauer

Bekend van tv, radio en unieke optredens…

In 1999 begint René met het zingen van André Hazes nummers in een café in Amsterdam. Toen nog onder Live begeleiding van diverse muzikanten. Al snel wordt hij “gespot” door een artiestenbureau die hem onder zijn hoede neemt om verder te begeleiden.

Diverse radio en tv programma’s als Spuiten en slikken, Praatjesmakers, de Bloed, Zweet en Tranen show en nog veel meer nodigen hem uit in hun programma. Het komt zelfs tot een gesprek met Ivo Niehe om onderdeel te worden van zijn theatershow.

Echter André Hazes sr. komt plots te overlijden en het item wordt geschrapt. Vele optredens op festivals en feesten volgen. Ook de filmmakers raken geïnteresseerd en zo kreeg René een klein rolletje in Plan C, de Marathon en Schone handen waar hij overigens ook de scriptbewerking voor heeft gedaan en als dialect coach heeft gefungeerd voor de hoofdrolspelers.

Regelmatig wordt hij gecomplimenteerd met zijn vertolking van het Hazes repertoire. Het is dan ook niet voor niets dan men vindt dat hij er qua stem griezelig veel op lijkt. Voor René gaat het vooral om het plezier dat hij heeft in het zingen.

Hoe kun je ons bereiken?

Telefoon

06-28345107

Stuur ons een berichtje

Vraag ons wat je maar wil over onze optredens en we helpen je graag meteen verder...

Show Buttons
Hide Buttons